ÁcsiAdvent

Ácsi Advent - kézműves termékek vására, meghitt, ünnepi hangulatú rendezvény az ácsi Zichy kastély parkjában 2023. december 17-én, vasárnap 14.00 órától.

Idén is megrendezzük a Természetjáró Bakancsos Klubbal, a Bartók Béla Művelődési Házzal és Ács Város Önkormányzatával és a helyi civil szervezetekkel közösen a hagyományos Adventi vásárunkat Ácson. Ezúttal is várunk mindenkit, aki saját portékáját szeretné eladni vagy elajándékozni. Elsősorban kézzel készült, az adventi ünnepkörhöz kapcsolódó termékeket várunk.

Mivel ez nem egy profitorientált vásár, hanem inkább a meghittségről és közös ünnepi élmények átéléséről szól, ezért helypénz nincs, viszont előzetes regisztrációra szükség van. Ezért aki részt kíván venni a vásáron "árusként" GÖRGESSEN LEJJEBB ÉS TÖLTSE KI a jelentkezési lapot!

A nagy érdeklődésre való tekintettel minden jelentkezőnek 1 db asztalt tudunk biztosítani, valamint műanyag székeket, amennyiben igénylik! Természetesen a lehetőségeinkhez mérten próbálunk megoldani minden felmerülő kérdést, úgy, ahogy azt eddig is tettük. Több asztalt csak nagyon indokolt esetben, elsősorban csoportoknak tudunk biztosítani, amennyiben olyan sok portékád lenne, hogy tényleg nem férsz el egy asztalon, igyekszünk megoldani, amennyiben van még szabad asztalunk.

Kérünk mindenkit, hogy a saját asztalának díszítéséről saját maga gondoskodjon, illetve ha szeretné megvilágítani a saját standját, akkor megfelelő minőségű hosszabbítót hozzon magával! Hosszabbítót NEM tudunk adni!

A park meg lesz világítva és áramvételi lehetőség is lesz, korlátozott mennyiségben. Vízmelegítőt, hősugárzót, nagy teljesítményű eszközöket a hálózatra csatlakoztatni TILOS!

Amennyiben kérdésed lenne, fordulj hozzánk bizalommal a lenti elérhetőségek egyikén!

JELENTKEZÉS AZ ADVENTI VÁSÁRRA!

INFORMÁCIÓK

A helyszín

2941 Ács,

Zichy park 1.

70/626-2363

acsmuvhaz@gmail.com

FIGYELEM!

Ez a "vásár" nem az üzletszerű tevékenységről szól, hanem a bensőséges hangulatról és a közösségi élményekről. Javasoljuk mindenkinek a "becsületkasszás" módszert!