Kalandváros

JÁTÉKSZABÁLY

A játék célja: Ácsi vagy bármely településről résztvevő családok összekovácsolása, szabadidő hasznos eltöltése egy olyan interaktív program keretében, amely egyaránt hangsúlyt fektet a szórakozásra, a különböző mozgásformák gyakorlására, valamint a logikai feladatok, rejtvények játékos megismerésére, megoldására, végrehajtására.

Játék résztvevői és jelentkezés: A játékban családi csapatok jelentkezését várjuk. A csapatban minimum 3 fő és maximum 6 fő lehet (szülő, nagyszülő, gyerekek, unokatestvérek stb.)
Csapatonként legalább 1 felnőtt részvétele kötelező. A versenyben mindenki saját felelősségére vesz részt!

Jelentkezni előzetes on-line regisztrációval lehet (görgess lejjebb!) a www.acskonyvtar.hu/kalandvaros oldalon kitöltött űrlap segítségével. Helyszíni nevezésre csak abban az esetben lesz lehetőség, ha valamilyen külső tényező miatt a versenybíróság engedélyezi. Ez esetben a helyszíni nevezés lehetőségét a szervezők nyilvánossá teszik a vetélkedő internetes felületein!

Kötelező tudnivalók

A csapatok a jelentkezéssel elfogadják:
- hogy a regisztrációkor csapatnevet találnak ki maguknak
- hogy beleegyeznek a regisztrációkor megadott esetleges személyes adatok feldolgozásába, valamint az esemény alatt készült fényképek felhasználásába
- a játék szabályzatát

A játék helyszíne: Ács városának közigazgatási területe

Bázis és információs pont: Ács, Zichy park 1. - A Bartók Béla Művelődési Ház melletti füves terület. (rossz idő esetén a művelődési ház épületében kerül kialakításra a bázis)

A játék időtartama: 2019. szeptember 21., szombat 11.00-17.00

A játék menete, leírása

A játék során a csapatok menetlevelet kapnak, amelyet a verseny során magukkal kell vinniük. A menetlevélen a kötelező adatokat fel kell tüntetniük. A játék a menetlevél felvételével kezdődik meg a csapatok számára. A menetlevél felvételére a játék napján 11.00 órától 14.00 óráig van lehetőség.

A csapatok a menetlevélben feltüntetett állomásokon hajtják végre az egyes feladatokat, majd miután teljesítették ezeket, a menetlevél leadásával ér véget a játék.

A játék 12 állomásból áll. Minden állomáson más és más feladatot kell végrehajtani. Az egyes állomások és hozzá tartozó feladatokról a menetlevélben minden szükséges információ megtalálható, amellett az egyes állomásokon lévő önkéntes animátor segítenek a versenyzőknek.

Az állomásokon a feladatok végrehajtásáért pontokat kapnak a csapatok. A megszerzett pontot az állomásfelelős animátor érvényesíti a menetlevélben. A pontozási metódus minden állomáson eltérő.

Lehetőség van néhány állomáson "bónusz szív" gyűjtésére is, amelyért cserébe bizonyos feladatoknál előnyöket lehet vásárolni (pl. +idő).

A csapatok a zölddel jelölt állomásokat tetszőleges sorrendben kereshetik fel a rendelkezésre álló idő alatt, a pirossal jelölt állomások esetében időpont egyeztetéssel tudják végrehajtani az adott feladatot. Időpont egyeztetésre az adott állomáson vagy a bázison van lehetőség!

Ha egy család úgy érzi, nem tudja elvégezni az összes vagy az adott állomás feladatait, akkor nem kötelező. Ez esetben felvállalja, hogy kevesebb pontot tud összegyűjteni.

Díjazás

Az első 3 helyezett csapat értékes nyereményeket vehet át, valamint a versenybíróság további díjakat is odaítélhet.

Felhívjuk a versenyzők figyelmét, hogy ez az első ilyen jellegű program, így előfordulhatnak hibák, vagy nehezen eldönthető kérdések. A versenybíróság igyekszik igazságosan ítéletet hozni a felmerülő problémák esetén. Kérünk mindenkit, hogy a közösen eltöltött szabadidő, a fairplay és a barátság szellemében vegyenek részt a játékban. Érezzük jól magunkat! Ez a lényeg! A szervezők a változtatás jogát fenntartják!

További információ:

Balogh Attila - szervező és főbíró

0620/255-8010

JELENTKEZÉS

A versenyre való jelentkezéshez töltsd ki az adatlapot!

Az adatlap elküldésével elfogadtad a versenyszabályzatot, illetve hozzájárulsz a személyes adataid a verseny lebonyolításához szükséges mértékű felhasználásához. Adataidat nem tároljuk és nem adjuk tovább harmadik félnek!