Hey, June! Fesztivál

2020.06.10

Online Fesztivál - Művészetek Palotája
Margaret Island, Konyha, Szeder, Magashegyi Underground - koncerteket nézhetünk ingyenesen, HD minőségben, otthonaikból.

Nyárköszöntés, szezonzárás, szieszta és fieszta. A Müpa egyik legstabilabb rendezvénysorozata a Hey, June!, ami az intézmény 2005-ös indulása óta minden júniusban egyszeri, máshol nem látható hazai produkciókkal alapozza meg a nyári fesztiválszezont. Olyan koncertekkel, amelyek extra csavarokkal nyújtanak felejthetetlen élményt. A műfajilag is színes felhozatalban országszerte egyre ismertebb zenekarok, valamint első vonalbeli előadók lökik a nyárra az ajtót. Idén a Müpa Home keretében online, a 2016. és 2019. között rögzített fellépésekből áll össze a Hey, June!

https://www.mupa.hu/media/mupa-home

A Margaret Island ötéves lett 2019-ben, A csend színei című műsor először találta hangversenyteremben Lábas Vikiéket - elcsendesedő, elgondolkodtató válogatást nyújtottak addigi daltermésükből. A Konyha háromfős fúvóskarral, illetve további vendégekkel kiegészülve örömzenélt a 2018-as június-köszöntőn. Szeder a 2017-es Hey, June!-koncertjén már félúton járt korai folkos-jazzesebb és mai billentyűs-indie-popos hangzása között, a Magashegyi Underground pedig kifejezetten 2018-as Holdfényváros című, akusztikus irodalmi Müpa-estjéhez igazította éteri megszólalását.

https://www.mupa.hu/programok/hey-june-2020