KÉPESLAPOK ÉS LOCSOLÓVERSEK

2020.04.11

A hónap elején már posztoltuk a beharangozót, most jöjjenek a mókás részletek!

HÚSVÉTI KÉPESLAPOK

Készültünk egy kis ajándékkal, ami kapcsolódik a nyuszihoz és a locsolóversekhez. Készítettünk 15 db húsvéti üdvözlettel és locsolóverssel ellátott képeslapot, hogy az idei, rendhagyó húsvét alkalmával segítsünk meglepni a szeretteiteket. Tettünk bele egy kis csavart, hogy ne legyen olyan unalmas..Hiszen ez nem egy megszokott húsvét..Gyerekek, fiatalok, felnőttek - Reméljük, mindannyian találtok majd olyat közöttük, amit szívesen tovább küldenétek a rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek. Okozzatok velük örömet a Maminak, a Tanító néniknek, az osztálytársaknak, akiknek csak szeretnétek! Töltsétek le, mentsétek el, küldjétek tovább a lapokat!

VERSELÉS

Kedves Fiúk, Férfiak, Apák, Nagypapák! Ha megtetszett valamelyik locsolóvers a képeslapokról vagy van egy évek óta jól bevált darab, amivel locsolni jártatok, akkor készüljetek, ez nem egy megúszós húsvét..A lányok, asszonyok tartják a hagyományokat, idén is festenek tojást és többen megsütötték már a kalácsot is. Ez most egy más ünnep, de nem kell megfeledkeznünk a szokásainkról. 

Legyetek kreatívak!
A Tőletek messze lévőket is köszöntsétek ezen a napon, de ne szagos kölnit ragadjatok, hanem telefont, okostelefont, fényképezőgépet vagy bármit, amivel kép-, hang vagy videóüzenetet tudtok eszközölni, és át tudjátok adni az üzenetet: Gondoltok Rájuk, nem felejtettétek el őket, és ha csak virtuálisan is, de együtt ünnepeltek.

Vegyétek fel, ahogy szavaltok, ahogy tojáspingálás közben tanítotok az öcsinek egy locsolóverset (ez még később is jól jöhet a 18. szülinapon) vagy a fűben ugrálva gyakoroljátok a versikéket, és küldjétek el annak, akit személyesen most nem tudtok meglocsolni. Tudjuk..Mindenki ezt csinálja, mert ez most a menő és a divat, de lássuk be..ebben helyzetben jól jön ez, a digitális eszközök adta lehetőség..Akinek kedve van, a műveket nekünk is elküldheti privát üzenetben vagy a kommentekben. Mi is örülünk, ha látjuk, milyen ötletek születtek, de semmi sem kötelező.

Arra kérünk mindenkit, hogy maradjon otthon, használja a fenti lehetőségeket. 
Tegyük széppé ezt a húsvétot is!