HARRY POTTER ÉS A TITKOK KÖNYVTÁRA

2020.02.15

Minden évben bekapcsolódunk az országos Kultúrházak Éjjel-Nappal programsorozatba. 
Idén is játékos, könnyed, tartalmában mégis értékes ismereteket adó programra invitáljuk az érdeklődőket...

Az Ácsi Bartók Béla Művelődési Házban működő városi könyvtár olvasóinak nagy kedvence az ifjú varázslótanoncról szóló történet, szívesen kölcsönzik ki a vaskos köteteket. A könyvsorozat jubileuma kapcsán is érezhető volt a szűnni nem akaró érdeklődés, ezért már korábban is megfogalmazódott bennünk egy hasonló tematikájú nap megszervezése. A szabadulószoba jellegű program lebonyolításához rendelkezésre állnak könyvtárunk olvasóbarát termei, eszközei. Munkatársainkkal játékos módon szeretnénk megidézni a történet szereplőit, főbb eseményeit. 

Az elmúlt évek benyomásai alapján úgy készülünk, hogy szinte minden korosztály résztvehessen a játékban, és jó élménnyel távozzon a programról. Így nemcsak a könyvsorozaton felnőttek jelentkezését várjuk, hanem nyugodtan érkezhet nagyszülő unokával, lehet ez valakinek első randis kultúrprogram, vagy éppen csapatépítő kikapcsolódás. Jelentkezni minimum 2 fős - maximum 5 fős csapatokkal lehet, természetesen a program teljesen ingyenes mindenki számára.

Játékos, olvasást ösztönző programunkkal szeretnénk ötvözni a korábbi években megvalósított tematikákat, emellett szeretnénk felhívni a figyelmet intézményünk munkájának sokszínűségére, mivel a jókedvű kikapcsolódás mellett egyben igyekszünk biztosítani új ismeretek megszerzését, a meglévők bővítését.  

Fontos információk:

10 éves kortól ajánlott! ×××× A program ingyenes ×××× 

Szabadulószoba jellegű programunkra 2-5 fős csapatok jelentkezését várjuk, a játékon való részvétel csakis előzetes bejelentkezéssel lehetséges!

Bejelentkezés: 06 20 335 45 12