Programok

VÉRADÁS

2018.10.08

Meglepetéssel várják a véradókat a művelődési házban. Részletekért kattintson a képre!

Zenebölcsi

2018.10.08

A Zenebölcsi következő időpontjai már elérhetőek. Mindenkit várunk szeretettel a foglalkozásokon!

Az Ácsi Lovasok idén is megszervezik a szüreti felvonulást. Az útvonalról részletesen a plakátról tájékozódhatnak.

Szeretettel várunk mindenkit az október 6-ai megemlékezésre. A részletes programot a mellékelt képre kattintva lehet elérni.

Idén is megrendezésre kerül Ács legnagyobb eseménye. Mindenkit szeretettel várunk három napon át a Kastélyparkban, koncertekkel, kulturális műsorokkal, neves fellépőkkel. A rendezvény ideje alatt az ácsi búcsú hintái is üzemelnek a gyerekek legnagyobb örömére. Csapatok jelentkezését várjuk a főzőversenyre! A koncerteket eső esetén is meg tudjuk...

Augusztus 20.

2018.08.20

Ács Város Önkormányzata nevében szeretettel meghívunk mindenkit az augusztus 20-ai ünnepség programjaira.

Június 14-én Városi Véradó Napot tartunk a megyei Vöröskereszttel közös szervezésben. A délután folyamán lehetőség nyílik a véradásra, emellett számos egyéb programmal várjuk az érdeklődőket. Részletek a plakáton. A programszervezés jogát a szervezők fenntartják!

Gyereknap

2018.05.27

Május 27-én várjuk a családokat, gyermekeket a Zichy parkba, ahol a Természetjáró Bakancsos Klub és az Ácsi Bartók Béla Művelődési Ház és Könyvtár szervezésében kerül megrendezésre a gyereknap. Bakancsos játszóparkkal, zumba és fashion dance bemutatóval, délben pedig szörppel és zsíros kenyérrel várjuk az érdeklődőket. A program természetesen...

Május 11-13. hétvégén ismét a lovasfogatok lepik el a település utcáit, hiszen a hagyományos fogathajtó versenyt tartják három napon át a helyi lovasok szervezésében. Részletek a plakáton. A szervezők mindenkit várnak szeretettel!