Programok

Egy remek könyvbemutatóra várunk mindenkit. Különösen ajánljuk a természetet kedvelőknek, kirándulóknak, bakancsos turistáknak a programot. Egy természetjáró-fotós érkezik hozzánk április 10-én, és fantasztikus képeket vetít a Vértesről és a Gerecséről, mialatt mesél egy csomót a különleges helyekről, növény-állatvilágról, kalandokról, szóval...

A Színházi világnap alkalmából ezúttal a Bartók Béla Művelődési Ház nagytermébe várjuk az érdeklődőket egy különleges előadásra. Részletek a plakáton és lejjebb olvashatók.

Ezzel a programmal tisztelgünk névadónk, Batók Béla előtt. Várunk mindenkit a rendezvényre, egyben köszönjük a MÜPA partnerségét! Részletek a plakáton!

Március 15.

2019.03.15

Tisztelettel meghívjuk az érdeklődőket az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékére rendezett programokra! Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy az ünnepség után a Kossuth Lajos Asztaltársaság megemlékezést tart a Kossuth szobor felállításának 10. évfordulója alkalmából az emlékparkban, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Intézményünk idén is csatlakozott a Kultúrházak éjjel-nappal elnevezésű országos rendezvénysorozathoz. Két remek programot kínálunk a hétvégére. Részletek a plakátokon.

Körömcipő, edzőcipő címmel új előadás-sorozat indul a könyvtárban Orbán Ilona művésztanár tolmácsolásában. A foglalkozások elméleti és gyakorlati alkalmakból állnak. Részletek a plakáton.

KIÁLLÍTÁS

2019.01.22

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Sméja Galéria soron következő kiállításának megnyitójára!

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Magyar Kultúra Napja alkalmából 2019. január 18-án, 18.00 órakor a Városi Sportcsarnokba. A program részeként sor kerül a Bartók közművelődési-díj átadására, valamint a Magyarock Dalszínház Isten pénze című előadására. Jegyek kaphatók (kb. január 11-től) 2000 Ft-os áron a művelődési házban hétfőtől...

MEGEMLÉKEZÉS

2019.01.13

Ács Város Önkormányzata és a Kossuth Lajos Asztaltársaság tisztelettel meghívja Önt és kedves családját a Don-i áttörés 76. évfordulója alkalmából 2019. január 13-án, 15 órakor az ácsi Emlékparkban tartandó megemlékezésre.