Programok

Március 20-án R. Kelényi Angelika lesz könyvtárunk vendége. Az írónő új könyveiről, római élményeiről mesél majd nekünk. A rendezvény dedikálással zárul. Tartsanak velünk!

PAPÍRFONÁS

2020.03.07

Kiállítás és foglalkozás
Kiállítással egybekötött foglalkozásra invitáljuk az érdeklődőket a hétvégén. A szombat délutánra tervezett programunk témája a manapság egyre népszerűbb papírfonás, ami az újrahasznosítás jegyében ötvözi a népművészet hagyományait a környezettudatossággal.

Építészet, művészet, szórakozás, gasztronómia..Orbán Ilona művésztanár tolmácsolásában ismét izgalmas kalandra hívjuk Önöket minden hónap utolsó keddi napján. A három hónapon keresztül tartó előadássorozat január 28-án indult, következő állomásunk február 25-én Görögország. Tartsanak velünk!

Társasjáték Klub indul a művelődési házban. Február 21-től havi egy alkalommal várjuk majd azokat, akik szeretnének kipróbálni néhányat az alábbi társasokból: Century, Detektív Klub, CV, Hadar, Álomház, Travellin, Up the rock..és még sorolhatnánk.
Kiegészítő program: Retro társasjáték kiállítás

Minden évben bekapcsolódunk az országos Kultúrházak Éjjel-Nappal programsorozatba. Idén is játékos, könnyed, tartalmában mégis értékes ismereteket adó programra invitáljuk az érdeklődőket...

Közös alkotásra invitáljuk a kreatív gyerkőcöket és szüleiket. Ismét itt a farsangi időszak! Maszkfestéssel és articsóka technikájú bohócokkal készülünk.

Február 7-én könyvtárunk vendége lesz Szalai Réka, aki Sorstervező című könyvét mutatja be nálunk, a könyvhöz tartozó kártyákkal és munkafüzettel.

Hahó stand up comedy rajongók! Szoktad nézni a Showder Klubot vagy hallgatni a Rádiókabarét, szereted a stand up-ot, akkor ezt a programot neked találták ki. El sem tudod képzelni, hogy élőben mennyivel jobb ez a műfaj, mint a TV-ben. Semmit nem vágnak ki a műsorból és mindenki felszabadultan humorizál a színpadon, az aktuális közönségre szabva a...

Építészet, művészet, szórakozás, gasztronómia..Orbán Ilona művésztanár tolmácsolásában ismét izgalmas kalandra hívjuk Önöket minden hónap utolsó keddi napján. A három hónapon keresztül tartó előadássorozat január 28-án indul. Tartsanak velünk!

Január 26-án vasárnap 15 órától jótékonysági koncertre invitáljuk Önöket. A fellépő művészek az adományokból összegyűlt teljes bevételt Laura gyógykezelésére kívánják felajánlani. Fellépők:
Elek Icu, Vanyus Szilvia, Csibész Tóth Miki, Sőregi Levi, Radics Márk, Galát Norbert, Szenior Örömtánc - Ács