Programok

Társasjáték Klub indul a művelődési házban. Február 21-től havi egy alkalommal várjuk majd azokat, akik szeretnének kipróbálni néhányat az alábbi társasokból: Century, Detektív Klub, CV, Hadar, Álomház, Travellin, Up the rock..és még sorolhatnánk.
Kiegészítő program: Retro társasjáték kiállítás

Minden évben bekapcsolódunk az országos Kultúrházak Éjjel-Nappal programsorozatba. Idén is játékos, könnyed, tartalmában mégis értékes ismereteket adó programra invitáljuk az érdeklődőket...

Közös alkotásra invitáljuk a kreatív gyerkőcöket és szüleiket. Ismét itt a farsangi időszak! Maszkfestéssel és articsóka technikájú bohócokkal készülünk.

Február 7-én könyvtárunk vendége lesz Szalai Réka, aki Sorstervező című könyvét mutatja be nálunk, a könyvhöz tartozó kártyákkal és munkafüzettel.

Hahó stand up comedy rajongók! Szoktad nézni a Showder Klubot vagy hallgatni a Rádiókabarét, szereted a stand up-ot, akkor ezt a programot neked találták ki. El sem tudod képzelni, hogy élőben mennyivel jobb ez a műfaj, mint a TV-ben. Semmit nem vágnak ki a műsorból és mindenki felszabadultan humorizál a színpadon, az aktuális közönségre szabva a...

Építészet, művészet, szórakozás, gasztronómia..Orbán Ilona művésztanár tolmácsolásában ismét izgalmas kalandra hívjuk Önöket minden hónap utolsó keddi napján. A három hónapon keresztül tartó előadássorozat január 28-án indul. Tartsanak velünk!

Január 26-án vasárnap 15 órától jótékonysági koncertre invitáljuk Önöket. A fellépő művészek az adományokból összegyűlt teljes bevételt Laura gyógykezelésére kívánják felajánlani. Fellépők:
Elek Icu, Vanyus Szilvia, Csibész Tóth Miki, Sőregi Levi, Radics Márk, Galát Norbert, Szenior Örömtánc - Ács

Várjuk Önöket egy igazán szórakoztató estére, idézzünk fel együtt egy szép nyári napot! Kétszázhúsz felett, Santa Maria, Don Quijote, Pago Pago, Ha szombat este táncol, Tini-dal, Holnap hajnalig, Vándorének...Ugye mindenkinek ismerősek ezek a slágerek? A hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes évek sikerzenekara, a Neoton dalairól van szó, melyek nagyszerű...

A formabontó Müpa HD a megszokott keretek közül kimozdulva, a Művészetek Palotája falain kívül, ingyenes vetítések formájában ad ízelítőt az elmúlt évek legemlékezetesebb előadásaiból, koncertjeiből. Így azok is megtapasztalhatják a Müpa-élményt, akik nem tudnak személyesen ellátogatni Budapestre, de azok számára is ideális választás, akik...

Várunk mindenkit szeretettel, az Országos Könyvtári Napok keretében megrendezésre kerülő programjainkra. Részletek a plakáton.

Idén is megrendezzük a hagyományos ácsi Városi Vigasságokat. A részletes programokról a plakátra kattintva érdeklődhetsz. A főzőverseny és a Kalandváros programokról bővebb információt a menüpontból elérhető aloldalakon találsz. Várunk mindenkit szeretettel. Jó szórakozást!