Programok

Három nagyszerű zenekar ad koncertet az ácsi Padlás Klubban június 21-én. A rendezvényre mindenkit szeretettel várunk a Piskóta Kávéház emeletén.

Ismét retro véradó napot tartunk a művelődési házban. Várunk minden véradót szeretettel és sör-virslivel június 13-án.

Ács Város Önkormányzata és a Kossuth Lajos Asztaltársaság nevében várunk mindenkit a trianoni megemlékezésre. Részletek a meghívón!

Az idei évben is megrendezi az Ácsi Kinizsi SC Lovasszakosztálya a fogathajtó versenyt. Az esemény két helyszínen kerül lebonyolításra. Részletek a plakáton.

FILMVETÍTÉS

2019.05.08

Faragó Annamária dokumentumfilmes, író lesz a vendégünk május 16-án 17 óra 30 perckor a Bartók Béla Művelődési Házban. Az eseményen az írónő Menaságra repülj! című nagysikerű dokumentumfilmjét is megtekintheti az ácsi közönség.

Húsvétváró programokkal, játékokkal várjuk a családokat április 21-én a kastélyparkba. Részletek a plakáton.

Hagyományos Föld-napi túra a Bakancsos Klubbal. Ácsról sétálunk át Nagyigmándra a Csémi-hegyi forrást, a Bablevesi kilátót és a Csémi-hegyi halastavak vadregényes ösvényét érintve. Utunk során a körülöttünk élő növény- és állatvilág képviselőivel találkozunk, felfedezzük a hódok által hátrahagyott nyomokat, de utunkat vízi madarak is kísérik majd....

Húsvétváró kézműves foglalkozásra várunk minden érdeklődőt április 13-án, a művelődési házba.

Április 12-én, pénteken 19.00 órakor várjuk az érdeklődőket a könyvtárba. Költészet napja alkalmából Gál László és Kreft-Horváth Márk előadói estjét tekinthetik meg. További részletek a plakáton.