Programok

Várunk mindenkit szeretettel a hagyományos húsvétváró családi napunkra. Az idei évben is közreműködik a Pénzásási Nyugdíjas Klub, valamint a Természetjáró Bakancsos Klub. Húsvét vasárnap búcsú lesz a kastélyparkban, de a gyerekek már szombaton, a családi nap keretében kipróbálhatnak két hintát is ingyenesen. Várunk mindenkit szeretettel, részletek...

Ismét Ácsra jön a színházi élmény! A komáromi Magyarock Dalszínház előadásában tekintheti meg az ácsi és környékbeli közönség A megfeszített című rockoperát. A darab különlegessége, hogy a bibliai ihletésű művet új köntösben, modernebb megközelítésben állították színpadra. A darabot Vizeli Csaba, a Magyarock Dalszínház vezetője rendezte, míg a...

Március 15.

2018.03.15

Tisztelettel meghívjuk Önt és kedves családját az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulója alkalmából rendezendő megemlékezés ünnepi programjaira.

Női alkotók századokon át címmel kerül sor a Festők, Korok, Átlapozott történetek ráadás, egyben záróelőadására Orbán Ilona művésztanárral. Várunk mindenkit szeretettel!

Várunk mindenkit szeretettel legújabb előadás-sorozatunkra, amelyben művészettörténeti korokban kalandozunk Orbán Ilona művésztanár vezetésével.