Programok

Húsvétváró programokkal, játékokkal várjuk a családokat április 21-én a kastélyparkba. Részletek a plakáton.

Hagyományos Föld-napi túra a Bakancsos Klubbal. Ácsról sétálunk át Nagyigmándra a Csémi-hegyi forrást, a Bablevesi kilátót és a Csémi-hegyi halastavak vadregényes ösvényét érintve. Utunk során a körülöttünk élő növény- és állatvilág képviselőivel találkozunk, felfedezzük a hódok által hátrahagyott nyomokat, de utunkat vízi madarak is kísérik majd....

Húsvétváró kézműves foglalkozásra várunk minden érdeklődőt április 13-án, a művelődési házba.

Április 12-én, pénteken 19.00 órakor várjuk az érdeklődőket a könyvtárba. Költészet napja alkalmából Gál László és Kreft-Horváth Márk előadói estjét tekinthetik meg. További részletek a plakáton.

Egy remek könyvbemutatóra várunk mindenkit. Különösen ajánljuk a természetet kedvelőknek, kirándulóknak, bakancsos turistáknak a programot. Egy természetjáró-fotós érkezik hozzánk április 10-én, és fantasztikus képeket vetít a Vértesről és a Gerecséről, mialatt mesél egy csomót a különleges helyekről, növény-állatvilágról, kalandokról, szóval...

A Színházi világnap alkalmából ezúttal a Bartók Béla Művelődési Ház nagytermébe várjuk az érdeklődőket egy különleges előadásra. Részletek a plakáton és lejjebb olvashatók.

Ezzel a programmal tisztelgünk névadónk, Batók Béla előtt. Várunk mindenkit a rendezvényre, egyben köszönjük a MÜPA partnerségét! Részletek a plakáton!

Március 15.

2019.03.15

Tisztelettel meghívjuk az érdeklődőket az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékére rendezett programokra! Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy az ünnepség után a Kossuth Lajos Asztaltársaság megemlékezést tart a Kossuth szobor felállításának 10. évfordulója alkalmából az emlékparkban, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak!