Programok

Június 14-én Városi Véradó Napot tartunk a megyei Vöröskereszttel közös szervezésben. A délután folyamán lehetőség nyílik a véradásra, emellett számos egyéb programmal várjuk az érdeklődőket. Részletek a plakáton. A programszervezés jogát a szervezők fenntartják!

Gyereknap

2018.05.27

Május 27-én várjuk a családokat, gyermekeket a Zichy parkba, ahol a Természetjáró Bakancsos Klub és az Ácsi Bartók Béla Művelődési Ház és Könyvtár szervezésében kerül megrendezésre a gyereknap. Bakancsos játszóparkkal, zumba és fashion dance bemutatóval, délben pedig szörppel és zsíros kenyérrel várjuk az érdeklődőket. A program természetesen...

Május 11-13. hétvégén ismét a lovasfogatok lepik el a település utcáit, hiszen a hagyományos fogathajtó versenyt tartják három napon át a helyi lovasok szervezésében. Részletek a plakáton. A szervezők mindenkit várnak szeretettel!

Május 5-én várunk minden érdeklődőt szeretettel a soron következő kézműves foglalkozásunkon. Részletek a plakáton.

Várunk mindenkit szeretettel a hagyományos húsvétváró családi napunkra. Az idei évben is közreműködik a Pénzásási Nyugdíjas Klub, valamint a Természetjáró Bakancsos Klub. Húsvét vasárnap búcsú lesz a kastélyparkban, de a gyerekek már szombaton, a családi nap keretében kipróbálhatnak két hintát is ingyenesen. Várunk mindenkit szeretettel, részletek...

Ismét Ácsra jön a színházi élmény! A komáromi Magyarock Dalszínház előadásában tekintheti meg az ácsi és környékbeli közönség A megfeszített című rockoperát. A darab különlegessége, hogy a bibliai ihletésű művet új köntösben, modernebb megközelítésben állították színpadra. A darabot Vizeli Csaba, a Magyarock Dalszínház vezetője rendezte, míg a...

Március 15.

2018.03.15

Tisztelettel meghívjuk Önt és kedves családját az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulója alkalmából rendezendő megemlékezés ünnepi programjaira.

Női alkotók századokon át címmel kerül sor a Festők, Korok, Átlapozott történetek ráadás, egyben záróelőadására Orbán Ilona művésztanárral. Várunk mindenkit szeretettel!

Várunk mindenkit szeretettel legújabb előadás-sorozatunkra, amelyben művészettörténeti korokban kalandozunk Orbán Ilona művésztanár vezetésével.